Barion Pixel

Webshop

Termékek

Az első alkalmat ajándékba adjuk. Ehhez nem kell mást tenned, mint a másodikat kifizeted és az elsőt ingyen megkapod! 30 napod van felhasználni a második alkalmat!
6.990 Ft
Bérlet új Vendégeknek Alkalmanként egyszerre 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket, és a wellness részleget is használhatod. A bérletet csak új vendégeink használhatják fel.
7.995 Ft
Havi 29.900 Ft + 6000 Ft aktivációs díj indításkor. Fontos, a Barion ablakában jelöld be a kártya mentése pipát, mert különben nem tudják megújítani az előfizetésed és elveszted ezt az árat!
35.900 Ft
Válaszd a felhőtlen feltöltődés élményét!
9.900 Ft
A Fitnessbérlet receptre program egy új egészségügyi kezdeményezés, amely célja, hogy segítse az embereket egészséges életmód kialakításában.
28.000 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
7.000 Ft
Korlátlan szoláriumozási lehetőség 1 személy részére 30 napig, amit az Ergoline álló és fekvő szoláriumunkban használhatsz fel. Ez egy automatikusan megújuló előfizetés, akár 24 hónapig is járhatsz korlátlanul szoláriumba. Fontos, a Barion ablakában jelöld be a kártya mentése pipát, mert különben nem tudják megújítani az előfizetésed és elveszted ezt az árat!
7.990 Ft