Barion Pixel

Webshop

Start 5 Fitness + Wellness + Csoportos óra bérlet

Fedezd fel az izgalmas új lehetőséget a Start 5 bérletünkkel – és nyerj akár 500.000 Ft készpénzt!

Ismerd meg a Prestige Wellness kiváló szolgáltatásait a Start 5 alkalmas bérletünkkel, Budapest egyik legexkluzívabb edzőtermében. Kínálunk neked egy teljes körű wellness élményt, amely magában foglal minden szükséges elemet az egészséges és aktív életmódhoz.

 

Kedves Jövőbeli Vendégünk!

Miért válassz minket?

 

ERRE ÉN IS KIVÁNCSI VAGYOK!

Válassz "intelligens" edzést:

 

Célunk, hogy egy pozitív és támogató környezetet biztosítsunk, ahol az emberek elérhetik fitnesz céljaikat, és megtanulhatnak jobban odafigyelni egészségükre. Nálunk nem a súlyok dobálása és a kiabálás számítanak, hanem a minőségi időtöltés, a professzionális segítségnyújtás és a kényelem.


Kiknek ajánljuk:

Akik még eddig nem jártak a Prestige-ben, és szeretnének változtatni az életmódjukon, de kevés idejük van, vagy akik egyszerűen csak szeretnének egy kellemes környezetben edzeni, és élvezni a wellness lehetőségeit.

Az ajánlatunkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez, és még a pénztárcád is hálás lesz érte, hiszen a 1 alkalom áráért 5 alkalommal tudod széleskörű szolgáltatásainkat használni!

ILYEN HELYEN ÉN IS SZÍVESEN ELKEZDENÉM A MOZGÁST!

A bérletet a vásárlástól számított 90 napon belül kell elindítani, hogy a maximumot hozhasd ki ebből az egyedülálló lehetőségből!

Csatlakozz te is Prestige Fitness közösségéhez, és éld át nálunk a mozgás nyújtotta örömöket!

Egy alkalmas belépőnk normál ára 7.000 Ft. A Start 5 bérletünkkel 5 alkalomra szóló belépésed van mindössze 7.990 Ft-ért, amennyiben online vásárolsz.

Légy részese ennek a különleges élménynek, és éld át a mozgás nyújtotta örömöket a Prestige Fitnessben!

5 alkalom ára 35.000 Ft, Start 5 alkalmas bérletünket online 7.990 Forintért vásárolhatod meg ebben a pillanatban!

A recepción vásárolva a Start bérlet 10.000 Ft. Válassz kényelmesebb és kedvezőbb online vásárlást, és takaríts meg további 2.000 Ft-ot!

VÁSÁROLD MEG MOST EXTRA KEDVEZMÉNNYEL A BÉRLETED!


Start 5 Fitness + Wellness + Csoportos óra bérlet
Bruttó ár: 7,990 Ft
Bérlet új Vendégeknek.
Alkalmanként egyszerre 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket, és a wellness részleget is használhatod.
A bérletet csak új vendégeink használhatják fel.
Vevő adatok
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!
A bérletet csak az használhatja fel, aki 2014. szeptember 1-je után nem járt a 1139 Budapest, Fáy 45. szám alatti Prestige - Fitness and Wellnessben, vagy korábbi nevén az Oxygen Wellness Fáy-ban.
Ha nem emlékszel, hogy mikor jártál nálunk utoljára, akkor hívd recepciónkat: +36 20 771 2721, vagy keress minket e-mail-en:
info@prestigewellness.hu
*Az akciós START 5 bérlet új vendégek számára használható fel. Vásárlás után 90 napon belül kell elindítanod a bérleted.
A Prestige Wellness fenntartja a jogot az ajánlat módosítására. Az online vásárlás biztonságos és gyors.