Barion Pixel

Webshop

Termékek

Bérlet új Vendégeknek Alkalmanként egyszerre 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket, és a wellness részleget is használhatod. A bérletet csak új vendégeink használhatják fel.
7.990 Ft
Válaszd a felhőtlen feltöltődés élményét!
9.900 Ft
Korlátlan szoláriumozási lehetőség 1 személy részére 30 napig, amit az Ergoline álló és fekvő szoláriumunkban használhatsz fel. Ez egy automatikusan megújuló előfizetés, akár 24 hónapig is járhatsz korlátlanul szoláriumba. Fontos, a Barion ablakában jelöld be a kártya mentése pipát, mert különben nem tudják megújítani az előfizetésed és elveszted ezt az árat!
7.990 Ft
Havi 28500 Ft + 6000 Ft aktivációs díj indításkor. Fontos, a Barion ablakában jelöld be a kártya mentése pipát, mert különben nem tudják megújítani az előfizetésed és elveszted ezt az árat!
34.500 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
7.000 Ft