Barion Pixel

Webshop

Summer 2024 diák bérlet

Diákbérlet az egész Nyári Szünetre – Prestige Wellness

A nyári szünet ideje alatt a gyerekek hajlamosak órákig a képernyő előtt ülni.

Itt a tökéletes megoldás, hogy aktív és egészséges maradjon a gyereked ebben az időszakban!

A Prestige Wellness speciális diákbérlete lehetővé teszi, hogy gyermekeid hetente 3-5 alkalommal edzenek, ezzel is ellensúlyozva a képernyő előtt töltött idő káros hatásait.

Ajánlatunk:

  • Diákbérlet 14-25 éves korú diákoknak
  • Érvényes: a mai naptól - 2024. augusztus 31-ig
  • Kedvezményes ár: 39,900 Ft
  • Korlátozott mennyiség: Az első 100 bérlet különleges áron érhető el

Miért válaszd a Prestige Wellness diákbérletét?

  • Biztosított mozgás: Gyermekeid nem fognak a terem sarkában ülni és mobilozni. Tapasztalt edzőink gondoskodnak arról, hogy mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából.
  • Edzéskövetés: Szülőként bármikor megkérdezheted tőlünk, mennyi időt töltött nálunk edzéssel a gyermeked. Így biztos lehetsz benne, hogy valóban aktívan töltik az idejüket.
  • Profi csapat: Tapasztalt edzőink motiválják és irányítják a fiatalokat, hogy az edzés ne csak hatékony, hanem élvezetes is legyen.

Tóth Tamás, ügyvezető ajánlásával: "Nekem is van egy nagy fiam, aki heti 4-5 alkalommal edz nálunk, miközben a röplabda edzései szünetelnek. Ő is szokott a gép előtt ülni, de a sportnak köszönhetően kiegyensúlyozott és energikus marad. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget!"

Ne maradj le! Szerezd be most az első 100 kedvezményes diákbérlet egyikét, és biztosítsd gyermekednek az aktív és egészséges nyári szünetet a Prestige Wellness-ben!


Summer 2024 diák bérlet
Bruttó ár: 39,900 Ft
Speciális diákbérlet 14-25 éveseknek, egész nyári szünetben érvényes a bérlet és csak 39,900 Ft. Heti 3-5 edzés, aktív és egészséges nyár a Prestige Wellness-ben!
Vevő adatok
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!
A bérletet csak egy másik diák bérlet vásárlásra jogosult személy részére lehet átruházni. A kedvezményes ár csak az első 100 vásárló részére érvényes.