Barion Pixel

Fitneszbérlet receptre

Elindult a Fitneszbérlet Receptre Program!

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR A PRESTIGE FITNESS-BEN!

Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé! Mi segítünk!

  • ANNYI A TEENDŐD, MINT MAGADDAL HOZNI A HÁZIORVOSOD ÁLTAL FELÍRT RECEPTET ÉS JELENTŐS KEDVEZMÉNYT ZSEBELHETSZ BE BÉRLETED ÁRÁBÓL!

Miért érdemes részt venni?

  • - Jelentős kedvezmény a fitneszbérlet árából: Fizesd csak az önrészt, amely a bérlet árának 50%-a, a másik részt támogatásként biztosítjuk.
  • - Korlátlan fitness és wellnesshasználat
  • - Korlátlan csoportos órák
  • - Ingyenes parkolás, mélygarázs
  • - Játszóház: szakképzett óvónők vigyáznak a gyerekekre, az edzés ideje alatt
  • - Ingyenes állapotfelmérés
  • - Egészségesebb életmód: Rendszeres testmozgással javíthatja általános egészségi állapotát.
  • - Krónikus betegségek kezelése: Az edzés segíthet a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, légzőszervi betegségek, ízületi betegségek, elhízás, mentális egészség, csontritkulás és krónikus fájdalom szindrómák kezelésében.

Hogyan működik?

1. Töltsd le a program leírását az alábbi űrlapot kitöltve!

2. Mutasd meg a letöltött dokumentumot háziorvosodnak, és kérd meg, hogy írja fel Neked az edzést receptre.

3. Hozd el a receptet fitneszklubunkba, és élvezd a kedvezményes bérlet nyújtotta lehetőségeket.

Ne hagyjd ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Töltsd le most a Fitneszbérlet Receptre Program részleteit és kezdd el az utat az egészségesebb életmód felé!

*Az e-mail cím megadásával Ön elfogadja, hogy hírleveleket és tájékoztatásokat küldhetünk a programmal kapcsolatban. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik félnek.

Mi is az a Fitneszbérlet receptre program?

A Fitneszbérlet receptre program egy új egészségügyi kezdeményezés, amely célja, hogy segítse az embereket egészséges életmód kialakításában. A program keretében a háziorvosok lehetőséget kapnak arra, hogy edzést írjanak fel receptre a pácienseknek, ezzel támogatva őket a rendszeres mozgásban és a betegségek megelőzésében.

Statisztikák szerint az emberek többsége mégsem mozog rendszeresen. Az Eurobarométer felmérése szerint a magyarok 59%-a soha nem mozog, és 15%-a csak nagyon ritkán. Ez azt jelenti, hogy a magyarok háromnegyede soha nem sportol vagy nagyon keveset mozog. Összehasonlításképpen Finnországban ez az arány 8%, Svédországban 12%, Szlovéniában 25%, Csehországban pedig 26%.

Magyarország több elkerülhető halálozási oknál Európában listavezető vagy dobogós helyen áll, és a várható élettartam 4,5 évvel marad el az uniós átlagtól. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az egészségi állapotot az egészségügyi ellátórendszer csupán 18%-ban befolyásolja, míg a genetika, a környezeti hatások és az életmód sokkal nagyobb szerepet játszanak.

A mozgás több mint 30 betegség megelőzésében és kezelésében játszik szerepet, például a cukorbetegség és a magas vérnyomás esetében.