Barion Pixel

Webshop

30 napos START fitneszbérlet (LIMITÁLT)

Ismered azt az érzést, amikor a tükörbe nézve nem látod azt a dinamikus, izmos alakot, amit szeretnél? A hétköznapok nyüzsgése és időhiánya miatt kiiktatod az edzéseket az életedből? Nos, a megoldás már a küszöbödön kopogtat! Most itt a lehetőség, hogy a lustaság szürkeségéből a lendület és az egészség fényébe lépj! 

 Ha még nem jártál nálunk kevesebb, mint 3 napijegy áráért cserébe,mindössze 18.000 Ft-ért egy egész hónapon keresztül birtokba veheted fitness-wellness komplexumunkat!
  
➡️KATTINTS IDE, hogy ne maradj le erről a különleges lehetőségről!
 

FIGYELEM! Az ajánlat az első 100 leggyorsabb új vengédünk számára érvényes!  

Folyamatos motiváció: Az 1 hónapos bérletünkkel nem csak egy-egy alkalomra látogathatsz el hozzánk, hanem egy egész hónapon keresztül, amely során megtapasztalhatod, milyen érzés a folyamatos haladás és fejlődés.

Szeretnél olyan helyen tenni a testi-lelki egészségedért, ahol a sport és a kényelem tökéletes egyensúlyban vannak? Készen állsz arra, hogy egy hónap alatt megváltoztasd az életmódodat egy kiváló ajánlat keretében?
 

Kiemelkedő ár/érték arányban férhetsz hozzá komplex fitness és wellness központunkhoz, amely felér egy mini vakációval a hétköznapok során.

 ✔️Korlátlan számban vehetsz részt csoportos órákon, ahol a közösség támogatása érezhető, és a szakértői vezetés biztosított;

 ✔️Élvezheted a wellness szolgáltatásainkat, amelyek segítenek a regenerációban és stresszlevezetésben;

 ✔️Gyermekeid biztonságban tudhatod játszóházunkban, mialatt az edzésre koncentrálsz;

 ✔️INGYENESEN TÖLTHETED MEG A KULACSODAT tisztított vízzel, így nem csak a pénztárcádat, hanem a környezetet is kíméled, hiszen nem hagy magad után edzésenként 1 db üres flakont;

 ✔️Személyi edzőink és széles csoportos óra választékunk segítségével mindig találsz megfelelő edzési lehetőséget;

 ✔️Ingyenes parkolási lehetőség a belső udvarban és mélygarázsban az edzésed idejére, így időt és energiát takaríthatsz meg.

➡️
MEGVESZEM MOST➡️LECSAPOK RÁ


Miért válassz minket:


Válassz intelligens edzést:

Célunk, hogy egy pozitív és támogató környezetet biztosítsunk, ahol az emberek elérhetik fitnesz céljaikat, és megtanulhatnak jobban odafigyelni egészségükre. Nálunk nem a súlyok dobálása és a kiabálás számítanak, hanem a minőségi időtöltés, a professzionális segítségnyújtás és a kényelem.


Kiknek ajánljuk:

Akik még eddig nem jártak a Prestige-ben, és szeretnének változtatni az életmódjukon, de kevés idejük van, vagy akik egyszerűen csak szeretnének egy kellemes környezetben edzeni, és élvezni a wellness lehetőségeit.

Az ajánlatunkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez, és még a pénztárcád is hálás lesz érte, hiszen a 3 alkalom áráért egy hónapig tudod széleskörű szolgáltatásainkat használni!

A bérletet a vásárlástól számított 1 héten belül kell elindítani, hogy a maximumot hozhasd ki ebből az egyedülálló lehetőségből!

Csatlakozz te is Prestige Fitness közösségéhez, és éld át nálunk a mozgás nyújtotta örömöket!


30 napos START fitneszbérlet (LIMITÁLT)
Bruttó ár: 18,000 Ft
Rendkívüli ajánlat új vendégeinknek
Vevő adatok
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!
Rendkívüli ajánlat új vendégeinknek!