Barion Pixel

Extra

 

Soron kívüli, gyors beléptetés
Ingyenes parkoló és mélygarázs az edzés idejére, bérlethez kötve

Az edzőterem bérlettel rendelkező vendégei számára ingyenes parkolási lehetőséget kínálunk, beleértve a mélygarázst is, hogy az edzések még kényelmesebben és gondtalanul érhetőek legyenek el. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy vendégeink az edzésre teljes mértékben koncentrálhassanak anélkül, hogy a parkolás miatt aggódniuk kellene.

Egyedi céges ajánlatok, igény szerint választható bérletkondíciók

Azoknak a cégeknek, amelyek elkötelezettek dolgozóik egészségének és jólétének előmozdítása mellett, különleges, testreszabott bérleti feltételeket kínálunk. Ajánlataink lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy igényeiknek megfelelően válasszanak, támogatva ezzel a munkahelyi egészség és fitnesz kultúra fejlesztését.

Ingyenes értékmegőrzők

Az edzőterem és wellness központ látogatása során vendégeink számára ingyenesen biztosítunk értékmegőrző szekrényeket, amelyekkel gond nélkül tárolhatják személyes tárgyaikat. Biztonságos és kényelmes megoldást kínálunk, hogy nyugodtan élvezhessék az edzést vagy a pihenést, anélkül, hogy értékeik biztonságáért aggódniuk kellene.

Ingyenes Wifi – az aktuális jelszót kérd a recepción

Az edzőteremben és wellness központban történő tartózkodás alatt vendégeink számára ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosítunk. Az aktuális jelszóért kérjük, forduljanak bizalommal a recepciónkhoz, ahol szívesen segítenek a csatlakozásban.