Barion Pixel

Fitness

Az Prestige Fitness and Wellness a 13. kerületben Budapest edzőtermei között kiemelkedő, hiszen hetene több  mint 70 csoportos óra közül válogathatnak az idelátogatók. Autóval érkezők számára sincs probléma, autóparkoló áll rendelkezésre. Gyermekkel érkező szülők biztonságban tudhatják gyermeküket, hiszen a játszóházban szakképzett óvónőink ingyenesen vigyáznak gyermekekre, az edzés, pihenés ideje alatt. Így teljes figyelemmel élvezhető az edzés, miközben a gyermekek jól szórakoznak és biztonságban vannak.

4 szintes modern épület megtalálható, fintess cardió, részleg, edzőgépek.
A második emeleten található konditermi részlegen külön található a súlyzós rész, a több mint 40 erőfejlesztő gép, valamint a funkcionális edzés szerelmesei számára az erre fenntartott terület, ahol a testmozgás utáni lazításra, nyújtásra is lehetőség van. A vendégek számára elérhető többféle eszköz, amelyeket bátran felhasználhatnak edzéseikhez, mindamellett, hogy alap, valamint összetett gyakorlatokat is lehet rajta végezni, még videós segédlet is tartozik hozzá, mely elérheto a youtoube csatornánkon.

A 4. szinten kivételes élmény funti, hiszen futógépekről panorámás kilátás nyílik a budai hegyekre Vendégeink számára INGYENES állapotfelmérést biztosítunk, amely nyomtatott formában is a látogatók kezébe kerül, és azt teremedzőink/edzőink szakértelmükkel teljes körűen elemezik.

Szakképzett személyi edzőink segítségével bárki elérheti az általa kitűzött célt - legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről, vagy akár egészségmegőrzésről - hiszen személyre szabott edzésprogrammal, életmód tanácsadással, és hozzáértéssel ez megvalósítható.