Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Al-Gharati Yasmin

Csoportos óra oktató
Személyi edző

Végzettség:
IWI -International Wellness Institute- Fitness Instruktor
IWI -International Wellness Institute- Személyi edző
Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- Dietetika (folyamatban)

Al-Gharati Yasmin vagyok, jelenleg végzős dietetikus hallgató a Semmelweis Egyetemen, illetve végzett személyi edző.  

 

A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, de valójában csak 17 éves korom óta lett a szenvedélyem. Ebben az időszakban ismerkedtem meg a CrossFit, és súlyemelő edzésekkel, amik igen nagy hatást gyakoroltak rám, legfőképpen az edzések változatossága, és a testem gyors „átalakulása” folytán. Amit viszont ennél is fontosabbnak tartok, hogy észrevettem magamon, hogy sokkal kitartóbb lettem a mindennapokban, és könnyebbnek éltem meg a hétköznapi alap mozgásokat, mint egy bevásárlás utáni cipelést, vagy akár egy hosszabb sétát.  

Nagyjából 4 évig űztem versenyzőként a súlyemelést, illetve a CrossFitet is, és ahhoz, hogy bent tudjak maradni a súlycsoportomban, nagy hangsúlyt kapott a táplálkozás, és a folyamatos odafigyelés. Én akkoriban sajnos nem kaptam elég információt arról, hogy pontosan hogyan kellene étkeznem, csak néhány tanácsot, így elég nehéz időszaknak éltem ezt meg. Elhatároztam viszont, hogy én ebben szeretnék jobban elmélyedni, és segíteni másoknak a későbbieknek. Legyen akár sportoló, akár nem. Így 2020-ban elkezdtem a dietetikai szakirányt a Semmelweis Egyetemen. Hiszem, hogy a táplálkozásnak rettentő nagy szerepe van az életünkben, és hogy az a kulcsa az egészséges életmód “elkezdéséhez”.  

A személyi edzések során abban szeretnék segíteni az embereknek, hogy merjenek változtatni az életükön, és hogy egészséges és minőségi életet élhessenek. Elérni azt, hogy frissek és energikusak legyenek, és hogy ne okozzon gondot feltenni egy bőröndöt a vonaton, felemelni az unokákat, vagy akárcsak felsétálni a lépcsőn. Fontosnak tartom a stabil alapok megteremtését a sérülések elkerülése érdekében, és hogy a későbbiekben tudjunk mire építkezni. Meg szeretném mutatni, hogy semmi sem lehetetlen, és eljuttatni Őket a kitűzött céljukhoz, legyen szó rövidebb vagy hosszabb útról.

Kiemelt területeim:  

- alakformálás, fogyás

- funkcionális, erőnléti edzés  

- core edzés

- saját testsúlyos gyakorlatok

- szabadsúlyzós gyakorlatok (akár maxolások)  

- köredzések

- Cross training

- Súlyemelés  

- kardió, állóképesség fejlesztése

Személyi edzés mellett - dietetikusként- táplálkozási tanácsadást is vállalok.

 

If you are searching a personal trainer or a nutritionist, you are in a good place.

I would like to help people to change their lifestyle and to live a complete quality life. I will be the person who will show you that nothing is impossible. I will help you reach your goals.

My areas of expertise:

-body shaping, weight loss

-functional workout

-strength training

-core training

-bodyweight workout

-free-weight exercises (e.g. ketlebell, barbell)

-weightlifting (including reaching 1RM)

-CrossFit

-Cardio  

- increasing your stamina

 

You can reach me at +36/301957530 and jaszminka21@gmail.com

Waiting for the mutual work!

Yasmin