Barion Pixel

WALKenergie edzés

Fedezd fel a WALKenergie edzés előnyeit a Prestige Wellnessben!

A WALKenergie edzés csoportos gyaloglópados edzés, amelyet edzői irányítással végezhetsz! A csoportos fitness tréningek közül a gyaloglás messze a leghatékonyabb zsírégető edzés, valamint az egész testre kiterjedően rendkívül hatékony alakformáló is egyben.

Miért jó gyalogolni? Többek között:

➡ Erősíti a szívet és az érrendszert.
➡ Javítja a tüdő és légzés hatékonyságát.
➡ Növeli az izomtömeget és izomerőt.
➡ A leghatékonyabb zsírégető módszer.
➡ Növeli a csont sűrűségét.
➡ Oldja a stresszt.
➡ A legkevésbé sérülésveszélyes sport.

A WALKenergie edzéshez használt gyaloglópadok mechanikusak, és egy ellenállás szabályozóval rendelkeznek, amellyel az edzés intenzitását tudjuk fokozni. A gyaloglópadon végezhető feladatok úgy vannak összeállítva, hogy azok mindenki számára elvégezhetőek legyenek, kortól, nemtől, testsúlytól és edzettségi állapottól függetlenül!

A Walkenergie órát épp úgy végezheti várandós kismama, mint olyan személy, aki porckopással vagy ízületi problémákkal küzd. Akár kezdőként is bármelyik Walkenergie órára be lehet csatlakozni.

Mire számíthat egy WALKenergie edzésen?

Az óra bemelegítéssel kezdődik, természetesen a Walkenergie gyaloglópadon, ezt követi 45-50 perc gyaloglás különböző intenzitású gyakorlatokkal, amelyek kellemes elfáradást eredményeznek. Az első Walkenergie órán már elsajátíthatod a helyes testtartást és lépéstechnikát! Az óra végét hasizom-erősítéssel és nyújtással zárjuk.

Milyen hatással van a WALKenergie edzés?

A WALKenergie edzés program segítségével a gyaloglás, mint edzésmódszer, egész évben végezhető a teremben, edzői irányítással, zenére, jó hangulatban, változatos órák keretein belül. Az edzés erősíti a szívet, javítja a légzés hatékonyságát, növeli az izomtömeget és csont sűrűségét, valamint hatékonyan oldja a stresszt és csökkenti a sérülésveszélyt.

Próbáld ki WALKenergie edzéseinket a Prestige Fitness and Wellness edzőteremben, és tapasztald meg, hogyan válhat életed részévé ez a sokoldalú és hatékony edzésforma! Az edzéseink garantáltan feltöltenek energiával és új lendülettel, miközben hatékonyan égeted a kalóriákat és erősíted az izmaidat.

Új vendégek figyelem! Próbáld ki termünket különleges kedvezménnyel!

Ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik 2014. január 1. után nem jártak nálunk.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, válaszd ki a számodra legjobb ajánlatot és kezdj el edzeni még ma!
Start 5 alkalmas bérlet - egy alkalom áráértElső alkalom ingyen - 2 alkalmas bérlet

WALKenergie edzés oktatóink