Barion Pixel

Egy csapat, egy cél: Tekerj velem Párizsig!

Egy csapat, egy cél:
Tekerj velem Párizsig!

Párizsi Olimpia

Örömmel jelentjük be a Prestige Fitness & Wellness és Balázs András Indoor Cycling edzőnk közös kezdeményezését. Csatlakozz hozzánk ebben az izgalmas kihívásban, és formáld magad az idei Párizsi Olimpiai Játékok megnyitójáig!

Időtartam

2024. február 9. - 2024. július 26.

Cél

Összefogásban 1497 km megtétele - Budapesttől Párizsig.

Miért érdemes részt venned?

  • Ingyenes Powerade: Minden résztvevő ingyen kap egy palack Powerade sportitalt az órák alatt.
  • Nyereményjáték: Jegyezd fel az órán megtett kilométereidet. A 480 km-t teljesítők között exkluzív kerékpáros szettet sorsolunk ki.
  • Jó ügy érdekében: Minden megtett kilométer után a Prestige Fitness & Wellness 10 Ft-ot utal a Bethesda Gyermekkórháznak.

 

Hogyan vehetsz részt?

A km-eket csak Balázs András óráin (Indoor Cycling by Powerade) lehet gyűjteni az órajegyek leadásával, illetve mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy hetente 1 plusz alkalmat regisztráljon a játékba. Ez lehet más oktatónál teljesített óra, de akár szabadtéri tekerés is. Előbbit a megtett távot tartalmazó órajegy lefotózásával és Andrásnak elküldve lehet igazolni, utóbbinál bármilyen kerékpáros computer vagy okosóra által rögzített szabadtéri tekerésről szóló “igazolás” elfogadott, amely a dátumot és a megtett távot mutatja. Gyűjtsd a kilométereket András Indoor Cycling óráin és választott csoportos óráidon. Ne felejtsd el igazolni a megtett távot!

Különleges meglepetés: A program végén a legelszántabb résztvevők egyedülálló élményben részesülnek!