Barion Pixel

Ultrabalaton 2024

Ultrabalaton 2024

Ultrabalaton 2024


Csak egy kör, de az 211 km! Megcsináltuk!


A csapatunk május 4-én hajnal 4 óra 30 perckor rajtolt el a versenyközpontból, Balatonfüredről és 7-en teljesítettük ezt a 211 km-es távot életünkben először. Mindent beleadva futottuk körbe a Balatont, így 21 óra 57 perc alatt ez sikerült is.

A versenyen több, mint 25.000 csapat indult különböző kategóriában, a Prestige csapata 6-13 fős kategóriában indult.

Az esemény sikerében nemcsak a csapatunk kiváló teljesítménye játszott szerepet, hanem a Suwenor Kft. is, akik 2 lakóautóval biztosították csapatunk számára a komfortos pályaszállást. Kattints ide és nézd meg a lakóautót!

  

Emellett büszkék vagyunk arra, hogy a jótékony célokért is futottunk. A BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity programjának keretében felajánlottuk a részvételi chip letéti díját, hogy segítsünk a Konduktív Óvodáért Alapítványnak, amely a mozgáskorlátozott gyermekek támogatását célozza.

Összességében az idei Ultrabalaton egy felejthetetlen élmény volt számunkra, amelyben a közös célok és az összetartás erősebbnek bizonyult minden kihívásnál. Büszkék vagyunk minden egyes csapattagunk teljesítményére és hozzájárulására, és már alig várjuk, hogy újra rajthoz állhassunk a következő évben!