Barion Pixel

Támogasd Adélt június 7-én!

Támogasd Adélt június 7-én!

Támogasd Adélt június 7-én!


Adél, egy 2,5 éves kislány, aki egy szörnyű baleset következtében, koponyatraumát szenvedett, szüksége van erre a
multifunkcionális eszközre, amellyel tovább erősödhetnek az izmai, hogy újra mozogni tudjon.


Hogy mit kell tenned?

Neked csak edzened kell, az adományt mi fizetjük!
Minden belépő után, az Prestige Fitness and Wellness 500 Ft-tal növeli az Adélnak szánt adományát,
hogy megvásárolhassák számára ezt a rehabilitációs eszközt.
A DALMATIAN Invento™, statikus állító szerepet tölt be a rehabilitációs folyamatban, emellett fektető funkciója révén a páciens bármikor fekvő pozícióba helyezhető.

Mi a cél?
Célunk, hogy legalább 1.000 fő sportoljon nálunk a nap folyamán!


Támogasd te is Adélt edzéssel.


Adél történetét, édesanyja leveléből ismerheted meg:

Kezdhetném úgy is, hogy hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy család, akik nagyon boldogok voltak, mert megszületett a harmadik gyermekük és azt érezték, így lettek teljesek igazán. 
A kislány az Adél Dóra nevet kapta, mert mindig is ajándékként tekintettek rá szülei (Dóra jelentése-Isten ajándéka). A gyermek szépen cseperedett, míg 1,5 éves koráig meg nem történt vele egy szörnyű baleset. 
És itt van vége a happy and-nek. Ám bízunk benne, hogy nem sokáig!
Adélnak egy teljesen új élet kezdődött el 2021. január 6-tól. Nekünk is! Koponyatraumát szenvedett, bal agyféltekéje 80%-ban sérült. Az életmentő műtét után semmi jóval nem bíztattak bennünket. 1%-ot adtak neki a túlélésre. Elmondták ha túléli, az ő életkorában az agy plaszticitási készségge még óriási. Ez azt jelenti, hogy mivel  még nagyon kicsi volt, ezért nem volt az agyában kialakulva a beszédközpont helye, így kialakulhat máshol, és í.t. De ehhez sok idő és türelem szükséges. 3 hetes intenzív kezelés után szörnyű dolgok álltak a zárójelentésében: izomerő funkció-totális probléma, táplálékfelvétel- totális probléma, beszéd- totális probléma, tudati funkciók-totális probléma, gasztrosztómával, traheakanüllell élő személy. Epilepszia, négyvégtagbénult, nem is írom tovább….és mégpedig azért, mert ez már a múlt!
Adél egy hős, egy CSODA! Rengeteg fejlesztés, iszonyatos munka mind itthon és a fejlesztőházakban meghozza a gyümölcsét. 
Minden nap kap különböző terápiákat, fejlesztés nélkül egy nap sem telik el azóta. Sorolok párat az eddig elért eredményeiből: eszik és iszik szájon keresztül, trahea kanültől 3 hónap után megszabadultunk, elkezdett szavakat, szótagokat mondani, nagyokat nevet, fagyit nyalogat, segítséggel feláll guggolásból és térdelésből, úszik hason és hátonfekve, a vízben már jár, mászáskor ügyesen igyekszik tenni kezeit, lábait, utál fogat mosni stb.
Az állás nagyon jól megy neki, és tulajdonképpen már csak állni szeretne, de én a bordásfalnál 15 percnél tovább nem bírom őt tartani. 
Ezért most egy állítógépre van szüksége itthonra, mert az izmok úgy erősödnek, ha használják őket. Ez hatalmas segítség lenne számára az előre lepésben. 
Köszönöm, ha segítesz!!!)))