Barion Pixel

Prestige Fitness and Wellness 3-szor is a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Prestige Fitness and Wellness 3-szor is a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Prestige Fitness and Wellness 3-szor is a pénzügyileg legstabilabb cégek között


Idei évben már harmadszor szerepelhetünk a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Prestige Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.


A tanúsítvány, amit cégünk, a Prestige - Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.), a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltatótól kapott, a pénzügyi stabilitás és üzleti megbízhatóság mércéje. Ez a cégminősítési módszer nemzetközi szakértők által lett kidolgozva és folyamatosan ellenőrzött. Az elismerés nagy jelentőséggel bír számunkra, mivel cégünk a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások egyikének lett kiválasztva.

Cégünk számára ez az elismerés nem csak megtiszteltetés, hanem megerősítés is abban, hogy helyesen és tisztességesen működünk a piacon. Az, hogy egy független nemzetközi szakértő is megerősítette cégünk stabilitását, azt jelenti számunkra, hogy jó irányban haladunk a vállalkozás fejlesztésében.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány hozzájárul a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatok kialakításához, és növeli az ügyfelek, szállítók és munkavállalók iránti bizalmat. Mivel a minősítés szigorúan szakmai alapon történt, és rá sem jelentkezni, sem pályázni nem lehet, ez a tanúsítvány valóban kiemeli cégünket a versenytársak közül.

A Prestige - Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) a Dun & Bradstreet A Tanúsítványt kapta, amely alátámasztja, hogy cégünkkel az üzleti kockázat minimális. Az ebben a rendszerben használt AAA, AA és A minősítések a cégek pénzügyi stabilitását jelzik.

A Dun & Bradstreet minősítés többféle hivatalos adatforrásból is táplálkozik, és komplex módon elemezi a vállalkozást. A minősítésbe beépülnek demográfiai adatok, pénzügyi információk, és még számos egyéb, a vállalkozásra vonatkozó adat.

Ezért büszkén mondhatjuk, hogy a Prestige - Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) továbbra is egy megbízható és stabil szereplője marad a piacon.

További információként megjegyeznénk, hogy cégünk már 3 éve rendelkezik Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal.