Barion Pixel

Örömmel tudatjuk, hogy az Prestige Fitness and Wellness a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.

Örömmel tudatjuk, hogy az Prestige Fitness and Wellness a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.

Örömmel tudatjuk, hogy az Prestige Fitness and Wellness a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.


„A családok sikere közös sikerünk!”

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be.
Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.


MI A CSALÁDBARÁT HELY?

A Családbarát Hely olyan szervezet, mely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését. Figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.

A Családbarát Munkahely esetében a munkavállaló támogatása megnyilvánulhat többek között az atipikus foglalkoztatás és a munkavállalóknak biztosított szolgáltatások (pl. munkahelyi bölcsőde, nyári gyermekfelügyelet, rekreáció, közösségépítés, egészségvédelem, érdekegyeztetés, képzések) területén.

Családbarát Szolgáltató Hely esetében a szolgáltató figyelembe veszi a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek családi körülményeit, családjuk igényeit is, az általa nyújtott szolgáltatásokhoz igazodva (pl. etetőszék, gyermekmenü, gyermekkocsi tároló, akadálymentes közlekedés gyermekkocsi számára).

Mivel az Prestige Fitness and Wellness küldetése a mozgás és az egészséges életmódra nevelés. Fontos számunkra, hogy a renedlekzésünkre álló eszközökkel, ezt minél szélesebb körben népszerűsítsük, a fiatalabb generációval is megszeretessük a mozgást, ezt az életformát.

A fiatal szülők kezdetben csak a gyermekre koncentrálnak, de a gyermek érdekében is elengedhetetlen, hogy egy kicsit visszatérjenek régi önmagukhoz.
A sport sokat segíthet: kikapcsol, energizál, feltölt. Megoldást/ lehetőséget kínálunk azoknak a  szülőknek, akiknek nehéznek tűnhet időt szakítani ilyesmire, ha gondot okoz a gyermek felügyelete.

Központunk egyedi adottságai között szerepel az Ingyenes Gyermek megőrző szolgáltatásunk, melynek keretében szakképzett munkatársaink 
szeretettel várnak minden 1 és 12 év közötti gyermeket a játékokkal és vidámsággal teli Kölyök Kuckónkban. 
Az ingyenes lehetőség azon vendégeink számára biztosított, akik a klub bármely fizetős szolgáltatását igénybe veszik. 

Ezért érdemlete ki komplexumunk, a "Családbarát hely" tanúsító védjegyet.