Barion Pixel

Nyeremény, prémium minőségű kabát

Nyeremény, prémium minőségű kabát

Nyeremény, prémium minőségű kabát


Tiéd lehet a világ egyik vezető ruhamárkájának prémium minőségű kabátja!

Az idei akcióban kedvezményes árak mellett, 6 különböző kategóriában, több mint 2.000.000 Ft-os nyeremény vár!
A megvásárolt 360 napos bérletvásárló közül kerül ki,

December 20-án az a szerencsés nyertes, akié, a Wellensteyn prémium minőségű kabát (utalvány) lesz.


A Wellensteyn kabátok gyártására specializálódott. Német minőség és precizitás, hagyomány és már legenda – technikai anyagokból több, mint 350 modell kapható.

CÉGTÖRTÉNET

A cég alapítója Adolf Wuttke, egy hamburgi hegesztőpálca-kereskedő volt, aki a mélytengeri kutatáshoz szükséges mechanikus eszközök mellett robusztus parkokat is árult a hajógyári dolgozóknak.
Ezek közül többet ma is használnak az Északi tengeren.A tradíciót fia, Thomas vitte tovább, aki a tengereken dolgozóknak kezdett el speciális, elnyűhetetlen vízhatlan ruházatot készíteni.

Tengeri olajfúró tornyok dolgozói, szélerőművek karbantartói, mentősök, életmentők, sportolók kezdték el viselni a Wellensteyn extrém igénybevételre alkalmas kabátjait, amik egyszerre védik a felhasználókat az időjárás viszontagságaitól, mégis kényelmesek. Mindezek mellett létrehozták az említett tulajdonságokkal bíró, ugyanakkor utcán is viselhető, rendkívül divatos irányvonalat is.

A Wellensteyn kabátok a minőség és a design, mellett azért is népszerűek, mivel egyedülálló módon mindenki megtalálja a saját igényeinek és stílusának megfelelő modellt, legyen az akár konzervatív, elegáns vagy sportos viselet. Az emberek egyre inkább tudatosak a vásárlásban is.

Meleg, praktikus és kényelmes viselet, több funkcióval. Tartós, hosszú távon hordható.

 

A TERMÉK

A téli kabátok anyaga több rétegből épül fel, melyek egymásba vannak szőve, így mosás vagy extrém használat esetén a rétegek nem csúsznak el, a kabát állása, formája megmarad.

A legtöbb kabát egyik rétege lélegző membrán, a párát, a levegőt kiereszti magából, de a vízmolekulákat nem engedi át. Emiatt könnyen szellőzik, kényelmes, egészséges viselet.

A kabátok szélsőséges időjárási viszonyoknak is megfelelnek, néhány Wellensteyn anyag vízállósága még a komolyabb síkabátokét is megelőzi. Több kabáton szélfogó, teflon bevonat, és számos rejtett zseb található. Technikai és funkcionális kabátok extrém körülményekhez fejlesztve –, de mindezt divatosan, utcai viseletre is tervezve.

A Wellensteyn vásárlóknak döntő többsége visszatérő vendég. Jellemző, hogy amikor egy vásárló először visz haza Wellensteyn kabátot, akkor pár hónapon belül a családjából, és a munkahelyéről többen is megjelennek az üzletben. Elmondható, hogy a Wellensteyn vevőknél erős márkahűség alakul ki az első kabátjuk megvásárlása után. Ők már tapasztalták és értékelik a precíz német minőséget. A minőség mellett pedig még a kabátspecialista vállalat egyedülállóan nagy választéka motiválja a vásárlókat arra, hogy elmenjenek egy Wellensteyn márkaboltba:

Szinte biztos, hogy találsz magadnak megfelelő modellt.