Barion Pixel

Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!

Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!

Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!


A jó egészségi állapothoz elengedhetetlen, hogy mind a testünket, mind a lelkünket karbantartsuk. Mi, itt az Prestige Fitness and Wellness-ban mindent megteszünk vendégeink biztonságos kikapcsolódásáért.


Íme néhány fontos információ, melyet fontosnak tartunk vendégeink és munkatársaink védelme érdekében!

A teljes nyitvatartási időben két takarító dolgozik, éjszakánként pedig 2-3 fős takarító csapat végzi el azokat a folyamatokat, amiket nem lehet napközben, beleértve a vegyszeres fertőtlenítést, takarítást, amik csak vendég nélküli időszakban engedélyezettek.

Kéthavonta újrakezeljük a Zoono fertőtlenítővel az Prestige Fitness and Wellness teljes területét.

De hogyan nyújt pontosan védelmet és mi is az a Zoono?

A Zoono egy  HIDEGKÖD KÉPZŐS FERTŐTLENÍTÉSI módszer, mely a többi fertőtlenítő eljárással szemben képes 30 napos védelmet biztosítani a kezelt felületeken. 

Erről többet ezen a linken találtok. 

Gyermekeink védelme érdekében a kölyök kuckóban található összes játékot fertőtlenítjük.

A földszinti kávézónkban a szabályoknak megfelelő távolságban (1,5 méter) helyeztük el az asztalokat, így  biztonságban élvezhetitek az edzés utáni, vagy előtti frissítőket.  

Fitness termünk teljes területén egy olyan szellőztetési rendszert üzemeltetünk, mely óránként 37000m3 friss levegőt fúj be és ugyanennyit el is szív a benti térből. A rendszer nem keveri vissza a friss levegőhöz az elhasználtat. 

Tudjuk, hogy ez óriási energiapazarlás, de fontosnak tartjuk, hogy 16 éve képesek vagyunk biztosítani azt, hogy mindig friss, optimális hőmérsékletű  és biztonságos legyen a benti levegő.  Mennyi a 37000m3? Annyi mintha a velünk szemben levő focipálya területet 7,4 méter magasan megtöltenénk vízzel. 

Vigyázzunk együtt egymás egészségére!