Barion Pixel

Fődíj II. Wellness hétvége, a Hercegasszony Hotelben

Fődíj II. Wellness hétvége, a Hercegasszony Hotelben

Fődíj II. Wellness hétvége, a Hercegasszony Hotelben


Az évvégi hajtásban talán mindennél vonzóbb gondolat lehet, egy kellemes wellnesshétvége.
Ezt kínálja neked a Hercegasszony birtok és ha szerencsés vagy, most a bérleted mellé megnyerheted ajándékként ezt a kényeztetést.


A világ egy szépség és elbűvölő szegletében található a Hercegasszony Birtok. Egyedülálló és valódi stresszoldó élményt nyújt azoknak, akik egy időre elszöknének a város zajától, a 21. század urbanizmusában.

1 csodálatos hely, ahol újra felfedezheted önmagad és feltöltheted a tested.

A Körős Túrtői holtága mellett elterülő 2 hektáros Birtok garantáltan kényeztet, távol röpít a világ zajától, ahol ki tudsz szakadni a mindennapokból és időt szentelhetsz önmagadra.

Hogy a bisztró séfjei milyen nyálcsorgató gasztronómiai élménnyel kényeztetik az ízlelőbimbóidat?

A bájos Iréne Bisztró kiváló séfjei, a modern konyhatechnológia szakértői, fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megörvendeztessék Vendégeiket gasztronómiai alkotásaikkal, amelyek minden esetben helyi termelők friss alapanyagaira épülnek. A mosolygós jóllakottság érzése mára már fogalommá vált itt.

A gasztronómiai kiruccanást a helyi gazdák termékeiből, valamint a „szomszéd Bandi bácsi” többszörösen díjnyertes bio gyümölcs- és zöldségkertjének terményeiből komponált ételek teszik garantáltan emlékezetessé.

Az ételérzékeny vendégeik kívánságait is teljesítik.

-Pazar reggeli, évszakonként megújuló étlap és háromfogásos ínyencvacsora – tökéletesen passzoló bor és kézműves sörkínálattal kiegészítve.-

A testet és lelket kényeztető vízivilág, különleges élményprogrammal garantálják a teljes feltöltődést.

A szobák kialakításánál a régi értékek megőrzése mellett formabontó, kortárs építészeti és belsőépítészeti elemek által létrejött hangulat megvalósítása volt legfőbb szempont.

A Birtok lassan 6 éves életében, a vendégeik elismerése mellett szakmai díjjal is büszkélkedhet, amely minden egyes részletében közvetíti a kikapcsolódás legmélyebb érzését.

Hercegasszony Birtok – Veled lesz teljes!
5400 Mezőtúr,

 

bérletakciónk II Fődíja

Wellness Hétvége Ajándékutalvány, a Hercegasszony Wellness Hotelben 2 fő részére, 2 éjszakára