Barion Pixel

Februártól két új óratípus az Prestige Fitness and Wellness órarendjében

Februártól két új óratípus az Prestige Fitness and Wellness órarendjébenFebruártól két új óratípussal is kedveskedünk Neked, támogatva ezzel a kikapcsolásodat a hektikus hétköznapokban.

Szerdánként 17:20-18:20 között a kisteremben a hölgyeknek kedveskedünk.

60 percben a női harmóniát erősítjük a jóga eszközeivel.

Ezen az órán alapvetően női test sajátosságaira összpontosítunk. Fizikai és finomabb szinten is azon dolgozunk, hogy egyensúlyba hozzuk a női testet,

Központi fókusz van a csípőn, hiszen a nők esetében a stressz és feszültség, fáradtság nagy része itt összpontosul. A menstruáció egy kisebb trauma a testnek, így fontos erősíteni, rugalmassá tenni ezt a területet.

Hatásai és mechanizmusa hosszútávon:
- szabályozhatja a ciklust
- harmonizáló hatással lehet a hormonrendszerre
- nyugtathatja és kiegyensúlyozhatja az idegrendszert
- normalizálhatja a vérzés időtartamát és mennyiségét
- megelőzheti a nőgyógyászati betegségek kialakulását
- csökkenthetii a PMS tüneteit.


Az öngyógyításra tanítalak a jóga eszközeivel. Közelebb kerülsz magadhoz, megtalálod a határaidat, látni fogod mennyire vagy rugalmas testi és lelki szinten.

A női jóga azoknak lehet segítség, akiknek fontos az egészséges életmód, a nőiességük „kivirágzása” testi, érzelmi és energetikai szempontból egyaránt. Hiszen a női jóga egyik legfontosabb üzenete az, hogy élvezzük és legyünk hálásak azért a csodálatos minőségért és tapasztalatért, melyet jelenlegi megtestesülésünk biztosít számunkra, és amit úgy nevezzük: Nőiesség.

Szerdánként 17:20-18:20 Nőijóga. Első alkalom: február 2. szerda

Vasárnaponként 90 perces Mindfulness Yoga  18:00-19:30 között a nagyteremben a jóga és meditáció szerelmeseit várjuk.

Ha egy nehéz nap után szeretnél lelassulni és kikapcsolódni ezt az órát válaszd, akár kondizás után is tökéletes zárása a napnak.

Nemtől, hajlékonyságtól, tapasztalattól függetlenül ajánlott mindenkinek, aki szeretné igazán mélyről megtapasztalni Önmagát.

Többnyire lassú, passzív gyakorlatokkal nyújtjuk át az egész testet. Célunk az izmok tudatos ellazítása, befelé figyelés, önismeret mélyítése.

Ezek a speciális pozíciók segítik kiegyensúlyozni a testet és az elmét, valamint megtalálni a belső nyugalmat. Szabályozzák a test energiaáramlását, oldják a blokkokat, serkentik a vérkeringést. Jobb olajozást és védelmet biztosítanak az ízületek számára, növelik azok mozgástartományát.

Ez az óratípus tökéletes kiegészítése bármilyen intenzív edzésnek. (futás, spinning, kondi)

Minden vasárnap 18:00-19:30 Mindfulness Yoga. Első alkalom: február 6. vasárnap.