Barion Pixel

5 év után újra elérhető a 180 napos bérlet! Csak 4 napig!

5 év után újra elérhető a 180 napos bérlet! Csak 4 napig!

5 év után újra elérhető a 180 napos bérlet! Csak 4 napig!


Szeretnéd formába hozni magad, hogy fittebb, izmosabb legyél, és emellett jó legyen a közérzeted is? Készültünk nektek egy újdonsággal.


Szeretnél a nyárra olyan ideális formát, alakot, melyről csak álmodsz? Vagy csak fontos számodra egészséged megőrzése érdekében az aktív testmozgás? Nálunk, az Oxygen Wellnessben ezt mind megvalósíthatod inspiráló fitnesztermi környezetünkben.  

Most egy rendkívül vonzó ajánlattal állunk elő, melynek keretein belül 180 napra szóló bérletet vásárolhatsz meg akciós áron. Az ajánlatunk 2023.03.17-2023.03.20-éig érvényes. Kevesebb, mint 4 hónap áráért 6 hónapot fogunk neked adni, úgyhogy ez egy igen kedvező lehetőség. A bérletet legkésőbb március 31.éig kell kiváltanod .Az árakkal kapcsolatos információkért kisérd figyelemmel weboldalunkat. 

Miért is érdemes az Oxygen Wellness-t választanod? Az kedvező ár mellett számos előnnyel jár, ha nálunk edzel. Saját parkolóhely, Több, mint 70 csoportos óra hetente, valamint szakképzett óvónők foglalkoznak gyermekeiddel az edzés ideje alatt. De nem csak a testet, hanem a lelket is gondozzuk. Wellness, szauna, és jakuzzi áll rendelkezésedre, mely a testmozgás után segít a kikapcsolódásban. 

Ne habozz, érdemes kihasználnod ezt a lehetőséget, hogy elérd álmaid alakját.

Készen állsz a változásra? Gyere el hozzánk, és tölts el minőségi időt velünk az Oxygen Wellness-ben. Légy része a közösségünknek, és hozzuk ki magunkból a maximumot egészségünkért! 

Kattints ide és vásárold meg azonnal a kedvezményes akciós bérleted!