Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Yanier Cordies Salazar

Csoportos óra oktató
Személyi edző

Táplálkozási szakértő


A nevem Yanier Cordies Salazar.
15 éve vagyok profi röplabda játékos. 
Az elmúlt 7 évben sportpályafutásommal párhuzamosan sportolókkal dolgoztam, (kosárlabda, kézilabda, futball és természetesen röplabda)  személyi edzőként, pl. a Pénzügyőr SE-nél a felnőtt csapat erőnléti edzőjeként.
Emellett táplálkozási szakértő vagyok.
8 hónapja szereztem meg a bizonyítványomat. Örülök, hogy részese lehetek az edzőtermi(fitnesz) csapatnak, szeretek segíteni az embereknek és úgy érzem ez is egy módja annak, hogy elkötelezzem magam, a fitnesz, a sport és a táplálkozás a szenvedélyem iránt.

Öröm számomra ezen a területen dolgozni. Nagyon várom a  közös sikereket!

 

"My name is Yanier Cordies Salazar, for 15 years I've been a professional volleyball player. Actually, I'm a personal trainer and conditioning trainer for athletes, i have been doing this for the last 7 years, parallel to my sports career, I worked with athletes from different 
sports basketball, handball, football and obviously volleyball. Actually , I'm working with Pénzügyőr SE as a physical trainer for the senior team. Also I'm a nutritionist, I got my certification 8 month ago. I'm glad to be part of the gym(fitness) stuff, i like to help people and this is a way to commit to it, fitness, sport and nutrition are my passion, and are a pleasure to work on.  Anxious for start, thank "