Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Tóth Gergely

Teremedző

SZSZC GD Technikum - Testépítés / Fitnesz edző

IWI - Személyi edző

IWI / NASM - Erőnléti / korrektív tréner

IWI / NASM - Olimpiai súlyemelés / erőemelés a teljesítményfokozásban

Balance MED Academy - Kinesio sport taping

“Ha az elmém el tudja képzelni, és a szívem hinni tud benne, akkor én el tudom érni.„

Szia, üdvözöllek! A nevem Tóth Gergely, személyi edző és erőnléti tréner vagyok.

A sport már kiskoromtól kezdve végigkísérte az életemet, előszőr a futás majd a labdarúgás töltött be központi szerepet a mindennapjaimban, mely sportágban élsportolóként is volt szerencsém versenyezni több mint 10 éven keresztül.

Egy sportsérülést követően azonban jelentős túlsúlyt halmoztam fel, amelyből egyetlen kiút az életmódváltás volt. Ennek köszönhetően kezdtem el magam jobban beleásni a sport és az egészséges életmód világába, és tanulmányaimat is ebben az irányzatban folytattam tovább.

Az élsportnak hála korán megismerkedtem az edzés és a teljesítményfokozás alapjaival, ugyanakkor edzői pályám és tanulmányaim alatt kezdett el még jobban érdekelni ez az irányzat. 2 évig CrossFitteztem, majd megismerkedtem az erőemelés és az olimpiai súlyemelés világával, a későbbiekben pedig a funkcionális edzés, az erőnléti tréning és a rehabilitáció kapott központi szerepet az életemben.

Jelenleg felnőtt és utánpótlás korú élsportolók teljesítményének fokozásával  és a hétköznapi emberek funkcionális szemléletű edzésével foglalkozom. Volt szerencsém rengeteg különböző sportág élsportolójával és az élet különböző területéről érkező emberrel együtt dolgoznom egyéni, kiscsoportos és csapat szinten is.

Filozófiám alapja a győztes mentalitás. 

A kezdetektől fogva a kemény munkában hiszek és ezt a gondolkodásmódót igyekszem átadni vendégeimnek is, minden egyes edzés alkalmával. Célom, hogy a vendégeim egyre többre legyenek képesek, akár az életmód váltás, akár a rehabilitáció, akár a specifikus teljesítmény, vagy a jobb életminőség a cél. 

Gyere el, és kihozzuk belöled a legtöbbet!