Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Olasz Vera

Aerobic oktató

Csoportos óra oktató

Az Antigravtiyvel 2013-ban találkoztam először. Szerelem volt első látásra.
Én ekkor már a jógával komolyan foglalkoztam, így ezt a mozgásformát is erről az oldaláról közelítem meg.
Több mint két éven keresztül tanársegédként dolgoztam egy hivatalos Antigravity oktató mellett, így váltam rajongóvá és tapasztaltam meg ennek a különleges mozgásnak a pozitív hatásait fizikális és lelki szinten egyaránt; és tudatosult bennem, hogy ezt mindenkivel meg kell osztani. 2016. áprilisában Londonban elvégeztem a hivatalos Antigravity oktatói tanfolyamot, és azóta is folyamatosan oktatok több helyszínen is.
Azért nagyszerű ezzel az eszközzel dolgozni, mert rengeteg olyan gyakorlatot meg lehet csinálni vele amit egyébként nem tudnánk; adott esetben megkönnyíti egy gyakorlat elvégzését, vagy sokkal intenzívebb nyújtást tesz lehetővé. És nem utolsó sorban egy kis játékosságot csempész az amúgy valóban komoly koncentrációt igénylő órákba. Hiszen a hintázás öröme felnőttként is mindenkit felszabadít és mosolyra késztet.

Célom hogy az együtt töltött idő alatt megtapasztaljuk a jelenlét felszabadító erejét, és a testi fejlődés mellett még jól is érezzük magunkat. Hiszen az út maga a cél.

Christopher Harrison’s AntiGravity® Fundamentals 1&2; AntiGravity® Fitness LLC

200 hour Hatha Yoga TTC; Shiva Darsan Yoga School