Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Nyitrai Zsanett Vivien

Személyi edző

Fitness Company-Csoportos Fitness Instruktor
IWI-Personal Trainer
R-med -TRX Suspension Training Course
Harmónia Pilates-Pilates oktató
IWI-NASM Sport Rehabilitációs Trainer

“Sokkal jobb legyőzni önmagad,mint megnyerni ezer csatát”

Gyerekkorom óta része az életemnek a sport,hisz sport általános iskolába jártam,ahol az úszás volt a fő mozgás tevékenységünk. Itt megtapasztalhattam, mit jelent számomra versenyezni, amire büszkén gondolok vissza, hisz több érmet is sikerült összegyűjtenem.
Kerületi versenyeken is mindig részt vettem, ahol a tanároknak is fontos volt, hogy ott legyek és erősítsem a lányok csapatát!
Mikor bekerültem a gimnáziumba, sok változás ért, és a tesiórán se szívesen vettem részt. Ez az időszak számomra elhízáshoz vezetett,amit nem élveztem,de nem volt önbizalmam a helyzetemen változtatni,pedig már ott tudtam,hogy ha nagy leszek én edző szeretnék lenni. Mikor befejeztem az iskolát, változtattam az életemen, és elkezdtem edzeni. Ez hamar sikerhez vezetett, ami önbizalmat adott, hogy tudom képes vagyok, változásokat véghez vinni az életemben, és nem kell elfogadnom, például azt amit nem szívesen látok a tükörben magamon.
Élni szerettem volna az álmaimat, és beiratkoztam a Fitness Companyba, ahol sikeresen elvégeztem az alap fitness instruktori tanfolyamot, majd ezt követte az Iwi személyi edző tanfolyama, ahol egy még átfogóbb képet kaptam!
Az edzések során,nagyon fontosnak tartom a prevenciót, és a különböző funkcionális eszközöket részesítem előnyben. TRX, és Pilates oktató képzésen vettem részt. A lelkünk egyensúlyban van testünkkel, és a fejlődésünkhöz elengedhetetlen az “én idő” !
Az egészségtudat kialakítása alapján elérjük a kitűzött célokat, ez legyen testsúly csökkenés vagy növelés vagy az alap állóképesség megtartása, és ezeket mind a szellemi fejlődéssel egybekötve tesszük.

Első alkalommal állapotfelmérést készítek és ez alapján állítom össze az egyénre szabott edzéstervet, ha minőségi életre vágysz és fontos számodra az egészséged, akkor keress bizalommal, én segítek,hisz együtt könnyebb!