Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Galgóczi András

Masszőr

Grafológus
Reiki
Gyógymasszőr
Frissítő masszőr

Ami szabadság a testnek, az szabadság a léleknek

Üdvözölöm, Üdvözöllek!

A Prestige Wellness masszőreként azon vagyok, hogy segítsem az Ön testi és lelki egészségének harmóniáját egyénenkénti javulását.

Professzionális masszázs szolgáltatásokkal várom, amelyek közé tartozik a svédmasszázs, sportmasszázs, nyirokmasszázs, relaxációs masszázs.

Igény szerint bizonyos szempontok miatt végtag masszázs, pl.: talp masszázs.

A svédmasszázs egy relaxáló átfogó masszázstechnika, amely segít lazítani az izomzatot, serkenti a vérkeringést és ellátást. Lazító hatásának köszönhetően az elmét. Sportmasszázs az izomzat terhelésre való felkészítését, izomfeszültségének csökkentését és az izomláz enyhítését teszi lehetővé.

A nyirokmasszázs segít csökkenteni a végtagok szöveti feszültségét és a szervezetben a toxinok eltávolítását. Ezáltal az immunrendszer „erősítését” is szolgálja. A nyirok áramlásának felszabadítása miatt fogyókúrázók is előszeretettel választják.

Relaxációs masszázs, a mai rohanó, stresszes világban a test izomrendszer feszültségének csökkentése révén az idegrendszer megnyugtatását, megpihentetését szolgálja.

Gyógymasszőr végzettséggel rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások mindegyike személyre szabottan alakítom az egyéni igények alapján, hogy az a legmegfelelőbb legyen.

Bízom benne, hogy segíthetek Önnek a testi és lelki harmónia elérésében, és várom, hogy megismerhessem Önt személyesen is!

Várom vendégeimet szeretettel: Galgóczi András:)