Barion Pixel

Kölyök-kuckó – Gyermekmegőrző a 13. kerületben

Kölyök-kuckó – Gyermekmegőrző a 13. kerületben

Kölyök-kuckó – Gyermekmegőrző a 13. kerületben


Nagyon szívesen eljárna mozogni, de nem tudja gyermekét kire bízni? Munka után nincs ideje elmenni a suliba vagy az oviba, hazavinni a gyerkőcöt a nagyszülőkhöz, aztán visszarohanni a jól megérdemelt edzésre? Ez innentől nem kell, hogy kifogás legyen! Az Prestige Fitness and Wellness kimagasló szolgáltatásaként elérhető fitness terem és gyermekmegőrző a 13. kerületben!


Kinek ajánlott a kölyök–kuckó?

Természetesen mindenkinek! Tudjuk, milyen nehéz összeegyeztetni a mindennapi életet, ha közben még azon is rágódni kell, hogy mi legyen gyermekünkkel, amíg nekünk el kellene intéznünk pár dolgot. Erre a legjobb megoldás gyermekmegőrzőnk a 13. kerületben. 1 és 12 éves kor között várunk sok szeretettel mindenkit, aki egy jót szeretne játszani nálunk! A móka és a jókedv garantált, hiszen tapasztalt és magasan képzett óvónénik vigyáznak a gyerekekre, és csalnak mosolyt arcukra.  Addig, amíg Ön kikapcsolódhat nálunk, gyermeke minőségi időt tölthet el játszóházunkban. Számtalan játék és elfoglaltság vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Segítünk gyermekének megtalálni azt a játékot vagy elfoglaltságot, amivel leginkább jól tudja érezni magát az idegen környezet ellenére is.

Miért érdemes minket választani?

  • Magasan képzett óvónők felügyelnek, és biztosítják a jó kedvet.
  • Változatos játékok, programok, foglalkozások várják a gyerekeket.
  • Figyelünk mindenki személyes igényeire.
  • 1-12 év között minden kicsi és nagy megtalálja a neki való elfoglaltságot.
  • Edzőtermi szolgáltatások mellé ingyenesen igénybe vehető.

Válassza az Prestige Fitness and Wellness edzőteremmel egybekötött gyermekmegőrzőt a 13. kerületben! A legjobb megoldás a szülőknek és a gyerekeknek is egyaránt!