Barion Pixel

Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?



 

Jó helyen jársz,

-          ha olyan edzőtermet keresel, ahol családias a hangulat

-          ha szeretnél egy befogadó közösségben sportolni

-          ha szeretnél hetente közel 70 csoportos óra közül választani

-          ha felkészült, barátságos edzők segítségével szeretnél valódi eredményeket elérni

-          ha szeretsz kulturált környezetben mozogni

-          ha igényled a modern, nagy választékot nyújtó gépparkot

-          ha tágas és világos a térben szeretsz edzeni, ahol friss a levegő

-          ha vonzó számodra, hogy edzés után tudsz lazulni a wellness részlegen, ahová pihenőnapokon akár edzés helyett is el tudsz látogatni

-          ha kisgyermekes szülőként fontos számodra, hogy szakképzett nevelők vigyázzanak a gyermekedre, ameddig edzel

-          ha autóval jársz és fontos számodra a zárt, biztonságos, kényelmes parkolás.

 

Az Prestige Fitness and Wellness Budapest egyik olyan fitnesz terme, ahol barátságos és jólképzett edzőket és változatos csoportos óra kínálatot találsz.

Emellett abban is egészen biztos lehetsz, hogy recepciósaink nem csak kedvesen fogadnak, de mindig a legoptimálisabb bérletkonstrukciót fogják ajánlani Neked!

Büszkék vagyunk hozzáértő, képzett kollégáinkra, és a személyzetre, akik mind azt mutatják, hogy számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb.

Tudjuk, hogy edzőtermet választani nehéz, és nem csak maga a terem felszereltsége, tisztasága, a szolgáltatás minősége a fontos, hanem az is, hogy milyen a közeg.

 

Gyere el személyesen, próbáld ki csoportos edzéseinket, kondi részlegünket, személyi edzőinket vagy a wellness részleget! Biztosan elégedett leszel mindennel!  

Akár kezdő vagy, akár rutinos edzőterem látogató vagy, akár tudod mit szeretnél elérni, akár szükséged van egy kis útmutatásra, mi éppoly örömmel fogadunk és támogatást nyújtunk az edzésben.

 

A Te sikered a mi célunk!

 

Mi tesz minket egyedivé:

Itt minden edzés egy „élmény”.

Mik az alapértékeink:

Segítünk, hogy

1. Kihozd magadból a legjobbat

2. Folyamatosan fejlődj

3. Ne add fel

4. Elérd a céljaidat

5. Büszke lehess magadra

6. Szeresd az életed, amit élsz

7. Jól szórakozz

8. Minden napod nagyszerű legyen

9. Elérd a legnehezebb célt is

10. Jól érezd magad a bőrödben

11. Kikapcsolódj

 

Garantáltan erre számíthatsz, ha ellátogatsz hozzánk:

  • Családias, közösségi, befogadó hangulat
  • Felkészült és segítőkész személyzet
  • Csoportos órák széles választéka
  • Kulturált környezet
  • Profi, felszerelt terem
  • Levegős, tágas, világos a tér
  • Széles csoportos óra kínálat
  • Modern, nagy választékot nyújtó géppark
  • Wellness részleg (szaunákkal, infra, Finn, fény)
  • Gyermekmegőrző szakképzett nevelőkkel
  • Hatalmas ablakos kardió terület
  • Teljes súlyzós terület
  • 2 terem a csoportos edzések számára
  • Kényelmes tágas, nagy öltözőszekrénynél felszerelt öltöző és zuhanyzó

 

Az Prestige Fitness and Wellness több, mint egy egyszerű edzőterem, ez egy olyan közösségi hely, ahol a legtöbbet tudd kihozni önmagadból a nálunk töltött idő alatt. Ezért dolgozunk minden nap.

 

 

Ahogyan mindannyiunknak van egy meghatározott cipőmérete, egy méret nem felel meg mindenkinek! Mindenki csak a saját cipőméretben érzi magát kényelmesen!

Ilyen az edzőterem is! Mindenki máshonnan indul, más a testfelépítése, más az edzettségi- és egészségi állapota és ami a legfontosabb: más a célja.

Az Prestige Fitness and Wellnessban mi személyreszabott szolgáltatásokat nyújtunk mindenkinek. Szolgáltatásaink széles tárháza, edzőink szakmai felkészültsége teszi lehetővé azt, hogy ki-ki a számára legjobb módon érje el célját.

Ad-hoc edzések helyett mi komplett edzésrendszert biztosítunk szakképzett edzőinkkel, akik személyesen végig vezetnek Téged minden lépésen, a céljaid megvalósítás felé vezető úton. Folyamatos támogatás mellett.

Ehhez állítottuk össze csomagajánlatinkat

 

Minden vendég céljainak és állapotának megfelelően egyedi programot állítunk össze, hogy illeszkedjen a testfelépítéséhez, életmódjához!

Az edzési lehetőségek között szerepelnek az egyéni, valamint csoportos programok.

•         Konzultáció

•         Célmeghatározás

•         Előtte és Utána fényképek

•         Súlyok, méretek és testanalízis

•         Személyre szabott terv a cél alapján

•         Hozzáférés az online edzéstervekhez

Sok programunk és anyagunk van, ami segíti a jobb erőnlétnövelés felé vezető úton. Ha bármilyen kérdésed van bátran kérdezd meg munkatársunkat, hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk. megelőzi a sérüléseket

 

A vendégeink szeretik a klubunkat! Az alábbiakban néhányat idézünk:

“2017-ben megismerkedtem az Oxygenben a csoportos órák varázsával. Először csak az egyik órára mertem bemenni. Aztán egyre bátrabb lettem, egyre több edzőhöz mertem bemenni.”

 

“A közelben csak olyanokat találtam, amik a szó szoros értelmében vett edzőtermek. A wellness többletszolgáltatást nyújt nekem az edzés mellett.”

 

„Mindegyik oktatónak megvan a maga stílusa, professzionálisak, hozzáértőek, segítőkészek ésőszintén gondoskodóak. Az órák kényelmesen vannak beosztva, és mindenki számára van kivitelezhető gyakorlat, nem számít, hogy kezdő szinten vagy-e, vagy tapasztaltabb. Akár napi egy óra valóban változást hozhat!”

 

„Nagyszerű embereket ismertem meg a klubban Az Prestige Fitness and Wellness munkatársai nagyszerűen tudják fogni a kezünket és motiválni!”

 

„Amit a legjobban értékelek az Prestige Fitness and Wellness légkörében, az a személyzet együttműködése, az edzők és az edzőterem többi tagjai összességében. Személyes tapasztalataim vannak, hogy az edző odalépett hozzám, hogy mutasson új gyakorlatokat vagy korrigálja a kivitelezésemet, mert szenvedélyük, amit csinálnak.”

 

„Majdnem két éve egyetlen napot sem hagytam ki az edzésről! Az Prestige Fitness and Wellnessban nem csak egy másik edzési lehetőség. Összességében mind a fizikai, mind a szellemi jólétemhez hozzájárult.”

 

„Rengetegszer előfordul, hogy úgy kelek fel az ágyból, hogy éppen csak kirángatom fáradt csontjaimat és elvonszolom magam az edzőterembe, de tudván, hogy ismerős arcokat és barátságos mosolyokat fogok látni, jó érzés fog el és pontosan tudom, hogy jó ott megjelenni nap mint nap. Vallom, hogy, hogy ha naponta látok néhány arcot közülük, az segít a mindennapok viharában és motivál, hogy tartozom magamnak azzal, hogy a kitűzött céljaim felé haladjak.”

 

"Lefogytam 20 kilót, és ez csodálatos volt!! Ezt megelőzőan nemigazán jártam edzőterembe. Most eljött a pillanat, amikor már el sem tudom elképzelni, hogy ne járjak rendszeresen és ami még fontosabb, ne az Prestige Fitness and Wellness edzőterembe. Hosszú ideje már tartom a súlyom és a rutinom, és ez egyszerűen hihetetlen."

 

“A közösség is nagyon sokat tud egy edzőtermen javítani vagy rontani. Ha egy olyan közösség van, akik befogadóak, sportszeretők, akkor ott jól érzem magam.”

 

“Elég nagy nyugalom van, mindenki a dolgát végzi. Van egy rend, az emberek udvariasak. Így jó a hangulat.”

“A teremnek van egy varázsa. Én nagyon szeretek megérkezni, nagyon kedvesen fogadnak.”

 

“Nincsenek kigyúrt alakok, akik trágárul beszélnek, ez nagyon jó.”

 

“Szerintem a legnagyobb előnye vagy értéke a teremnek az a közösség. Hogy viszonylag stabilan tudja tartani a vendégkörét, szerintem ez egy fontos dolog.”

 

“Egy hónap alatt nagyon szépen meglátszott így a testemen az irányított mozgás, elkezdtem izmosodni. Három hónap alatt nem tudtam volna ennyit fejlődni más módon, mint így az edző segítségével.”

 

“Én szeretek edzővel edzeni, szerintem ez sokkal hatékonyabb az eredményt tekintve, mint az egyedül.”

 

“Vannak Facebook csoportjaink azokkal, akikkel járok csoportos órára, akkor ott az edzők be szokták dobni a csoportba, hogy ó nézzétek most ez az akció vagy az akció van.”

 

Mi azért dolgozunk, hogy az Prestige Fitness and Wellness több legyen, mint egy hely, ahol edzőbérleted van. Hosszú évek óta elkötelezettek vagyunk a fitnesz iránt és szeretnénk segíteni, hogy elérd a céljaidat az életében, hogy a nálunk töltött időből fizikálisan és mentálisan a legtöbbet tud kihozni.

 

Sokan, akik már átlépték a küszöbünket, már megtették az első lépést, elhatározták, hogy bérletet vásárolnak és csatlakoznak a klubhoz, viszik a jó hírünket az ismeretségi köreikben, de azok számára, akik még nem jártak nálunk mégis elhatározta, hogy körülnéz nálunk, vásárol egy Start bérletet. Ez a legjobb módja annak, hogy kipróbálja a termet, mielőtt elkötelezi magát

Köszönjük, hogy gondoltál klubunkra!