Barion Pixel

Élénkítő hatha jóga 13. kerületi lokációval, az Prestige Fitness and Wellness-ben!

hatha jóga 13 kerületi elhelyezkedéssel

Élénkítő hatha jóga 13. kerületi lokációval, az Prestige Fitness and Wellness-ben!


A jóga köztudottan egy nagyon hatékony testmozgás. Azon mozgásformák közé tartozik, amely nem csak a test, de a lélek számára is kikapcsolódást nyújt.


A jóga különlegessége

A jóga fő célja, hogy az ember folyamatos önfegyelmezéssel kiegyensúlyozott tudatosságot érjen el. Az óra végén érezhetjük, hogy testünk kellemesen elfárad, ugyanakkor fel is frissül, elménk pedig kitisztul. A jóga alapja az önuralom. Egy nagyon összetett mozgásforma, ami kellő figyelmet és fegyelmet igényel, miközben kiváló hatással van a teljes szervezetünkre. Napjainkban már számos változatával találkozhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típust.

A jóga pozitív hatásai közé tartoznak:

Méregtelenítés

Jobb emésztés

Kiváló alakformáló

Javítja a testtartást

Segíti a gerinc egészségének megőrzését

Stresszoldó hatású

 

Termünkben az úgynevezett hatha jóga típussal találkozhattok, melynek során finoman átmozgatjuk az egész testet, megerősítjük a tartóizmokat, valamint kiemelten foglalkozunk a helyes testtartás és légzés tudatosításával. Az óra fontos része a helytelen testtartás kiküszöbölése mellett, a különféle fájdalmak megszüntetése, illetve a test és a lélek egészségének a megőrzése. Ezáltal javíthatjuk, vagy éppen megelőzhetjük a mozgásszervi problémákat, és megalapozhatjuk lelki kiegyensúlyozottságunkat. A jóga gyakorlása fejleszti a koncentrációt és a tudatosságot a mindennapokban azáltal, hogy gyakoroljuk az irányítást a test, a légzés és az elme fölött.

Ami a legjobb benne, hogy kezdőként is bátran csatlakozhatsz és haladóként is megtalálhatod benne a kihívást, hiszen mindenki a saját szintjének megfelelően végezheti a gyakorlatokat.

Gyere, és próbált ki te is a hatha jógát 13. kerületbennálunk, az Prestige Fitness and Wellness-ban! Reméljük felkeltettük az érdeklődésed, és hamarosan velünk frissülsz és relaxálsz testtudatra ébresztő jóga óránkon!