Barion Pixel

Budapest konditerem diákoknak

Budapest konditerem diákoknak

Budapest konditerem diákoknak


Óriási bérlet akcióval várunk. Ha nem múltál még el 25 éves, és nappali tagozatos diák vagy, akkor ez az akció tényleg kihagyhatatlan. 38.900 Ft helyett 19.900 Ft az 1 havi All Inclusive diákbérlet az Prestige Fitness and Wellnessban.


Sokan azt gondolják, hogy a fiataloknak a legkönnyebb. „Mi dolguk van a diákoknak mégis… elmennek suliba vagy egyetemre és utána szabadok” - mondják egyesek, elfeledve, hogy milyen is volt az ifjú koruk. Pedig ez egyáltalán nem így van.

A diákok nem csak az iskolának élnek, ők is megküzdenek a mindennapi nehézségekkel és stresszel. Nem könnyű napi 6-7-8 órákat végig ülni az órákon (plusz este és hétvégéken is sokszor vár rájuk a tanulás). A fáradtság ráadásul még legtöbb esetben hátfádalommal is jár, hiszen a hét 5 napjában, minimum 6 órát ülve töltenek, mozgás nélkül, ami hátfájdalomhoz vagy súlyosabb egészségügyi gondokhoz is vezethet.

Az edzés mindezeken javít, ezért ajánlott órák után délután elmenni egy budapesti konditerembe. Az erőnléti edzés és az állóképességi edzés erősebbé és egészségesebbé tesz, és megszabadít a sok ülés miatti hátfájdalomtól, sőt meg is előzheti a fájdalmat. Nem csak az izmoknak tesz jót. Köztudott tény, hogy azok, akik rendszeresen edzenek, jobban is alszanak, ezáltal sokkal kipihentebben kelhetnek reggel, és ez a koncentrációt is javítja.

Az Prestige Fitness and Wellness budapesti konditeremmel és csoportos órákkal is várja a diákokat. Testmozgással le lehet vezetni a felgyülemlett stresszt is. Ezek mind az egészség javításához járulnak hozzá, de mindemellett, gyakori edzéssel a fogyás, izmosodás is garantált.

Ha úgy gondolod neked is erre van szükséged, válaszd budapesti konditermünk, az Prestige Fitness and Wellness-t! Óriási bérlet akcióval várunk. Ha nem múltál még el 25 éves, és nappali tagozatos diák vagy, akkor ez az akció tényleg kihagyhatatlan. 38.900 Ft helyett 19.900 Ft az 1 havi All Inclusive diákbérlet az Prestige Fitness and Wellnessban. Fiatalos csapat, kedvenc zenéid és modern felszerelések mellett adhatod ki a gőzt.

Kell ennél több? Ráadásul, ha a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karára, vagy az Ady Endre Gimnáziumba jársz, akkor mázlista vagy, mert közel vagyunk hozzád, és órák után be is ugorhatsz. Az se jelentsen akadályt, ha távolabb vagyunk tőled, a cél a fontos és az egészség!