Barion Pixel

Webshop

Re-Start 10 alkalmas bérlet

Re-Start 10 Alkalmas Bérlet

Tartalma:

  • Csoportos órák: Minden alkalommal választhatsz a változatos és izgalmas csoportos óráink közül. Lendületes aerobik, nyugtató jóga, energikus spinning – itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát.
  • Szabad edzés: Használd ki a konditermünket. Itt nem csak az izmaidat, de a kitartásodat és az akaratodat is formálhatod.
  • Wellness élmény: Lépj be wellness részlegünkre, ahol a relaxáció és a megújulás vár Rád. Merülj el a jacuzziban, lazulj el a szaunánkban, és engedd, hogy a gondok távolodjanak el.
  • Játszóház a gyermekednek: Amíg Te edzel, gyermekedet szeretettel várjuk játékos, biztonságos játszóházunkban, ahol szakképzett felügyelők gondoskodnak a kicsikről.

Különleges Ajánlatunk:

Egy 10 alkalmas csomag, amit most az eredeti öt alkalom áráért kínálunk! Igen, ez nem álom, hanem a Prestige által nyújtott valós lehetőség, hogy újra csatlakozz hozzánk és kihasználd ezt a fantasztikus ajánlatot.

A „Re-Start 10 alkalmas bérlet": Ahol Minden Alkalom Számít!

Nem kell aggódnod, ha valamilyen oknál fogva nem tudod kihasználni a „Re-Start” bérleted minden alkalmát a 45 napos időszak alatt. Tudjuk, hogy az élet néha váratlanul alakul, és mi ezt teljes mértékben tiszteletben tartjuk.

Íme a megoldás: Ha úgy döntesz, hogy új 10 alkalmas bérletet vásárolsz, az előző bérleteden fel nem használt alkalmak automatikusan átkerülnek az új bérletedre. Semmi sem vész el, a Prestige gondoskodik róla, hogy minden befektetett forintod és energiád maximálisan megtérüljön.

És ha még márciusban megkezded az edzést, akár 500.000 Forintot is nyerhetsz!


Re-Start 10 alkalmas bérlet
Bruttó ár: 35,000 Ft
1 alkalmas belépőnk ára 7.000 Ft, most 5 alkalom áráért 70.000 Ft helyett 35.000 Ft-ért juthatsz a bérlethez a következő 5 napban.
Vevő adatok
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!
A bérletet az használhatja fel, aki legalább 180 napja nem lépett be. Ha mégis megvásárolod, de nem vagy jogosult a felhasználására a fizetett összeget beszámítjuk egy másik bérletbe.