Barion Pixel

Kondi mix

Ismerd meg a Kondi Mix edzést a Prestige Wellnessben!

A Kondi Mix egy olyan edzésforma, amely a rendelkezésre álló idő alatt a tested teljes egészét átmozgatja. Úgy fogsz elfáradni, hogy közben jól érzed magad, és ehhez biztosítják edzőink a változatos gyakorlatsorokat és a legfrissebb zenéket. Nem fókuszálunk külön egyetlen izomcsoportra sem, hanem komplex funkcionális gyakorlatokkal érjük el, hogy a komfortzónádon kívülre kerülj, és a tested változásnak induljon.

Az edzések során az izomrendszered fejlődik, a testzsírszázalékod csökken, így fittebb, csinosabb és egészségesebb leszel. Bár az edzés során megterhelő lehet, az eredmények látványa boldoggá és elégedetté tesz majd.

Mire számíthat egy Kondi Mix edzésen?

Az edzés során egyaránt megtalálhatóak az erő, a nyújtó, valamint a mobilizációs és stabilizációs gyakorlatok. Az órák alatt nagy figyelmet fordítunk az eszközök helyes használatára és a sérülések elkerülésére. Az edzések intenzitása garantálja a zsírégetést és az állóképesség javítását.

Edzőink változatos gyakorlatsorokkal és a legfrissebb zenékkel biztosítják, hogy az edzések mindig élvezetesek és kihívást jelentenek. Az edzések célja, hogy a komfortzónádon kívülre kerülj, így biztosítva a fejlődést és a test változását.

Milyen hatással van a Kondi Mix edzés?

A Kondi Mix edzések hatására izmaid erősödnek, testzsírszázalékod csökken, és általános fittséged javul. Az edzések során alkalmazott gyakorlatok komplex módon fejlesztik az egész testet, így nemcsak az izomzatod fejlődik, hanem a koordináció és az egyensúlyérzéked is javul. Az edzések végén garantáltan felfrissülve, energiával feltöltődve és boldogan távozol majd.

Próbáld ki Kondi Mix edzéseinket a Prestige Fitness and Wellness edzőteremben, és tapasztald meg, hogyan válhat életed részévé ez a sokoldalú és hatékony edzésforma! Az edzéseink garantáltan feltöltenek energiával és új lendülettel, miközben hatékonyan égeted a kalóriákat és erősíted az izmaidat.

Új vendégek figyelem! Próbáld ki termünket különleges kedvezménnyel!

Ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik 2014. január 1. után nem jártak nálunk.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, válaszd ki a számodra legjobb ajánlatot és kezdj el edzeni még ma!
Start 5 alkalmas bérlet - egy alkalom áráértElső alkalom ingyen - 2 alkalmas bérlet

Kondi mix oktatóink