Barion Pixel

Fontos információk

Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek.

Ajánljuk, hogy minden eszközös óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.

Ha nincs bérleted és alkalmanként veszel jegyet, CÉGES vagy AYCM bérleted van, akkor foglalási bérletet kell váltanod a recepciónkon, amennyiben foglalni szeretnél óráinkra.

A foglalási jegy ára 1 db 1 alkalmas belépő árával egyezik meg és ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat. 

Bejelentkezéshez kattints ide! Bejelentkezés után azonnal tudsz foglalási jegyet is vásárolni és már intézheted is a foglalásodat.


Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól kapott jelszavad. Regisztrációkor azonnal küldtünk egy e-mailt, ami a jelszavad tartalmazza.
Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 20 771 2721 számunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre! 

Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát is!

Fontos! A foglalásod amennyiben nem jelentél meg az órakezdés előtt 15 perccel elveszik, levonjuk az alkalmat a bérletedből (időszaki bérlet esetén 1 napot). Kérünk, ha még sem jössz órára 120 perccel óra előtt legkésőbb mondd le, hogy mások is beférjenek az órára.

Kellemes időtöltést és jó sportolást kívánunk!