Barion Pixel

Képzeld el a jövőbeli Önmagad!

Képzeld el a jövőbeli Önmagad!


Kedves Jövőbeli Önmagad!
Üdvözlünk a jövőben, ahol sokkal egészségesebb, fittebb önmagadat látod szembejönni.


Itt a lehetőség, hogy a következő évben elérd életed legjobb eredményét, a karácsonyi ajánlatunk nem egy sima akciós bérlet, hanem ezzel most elindulsz a legjobb formád felé.
Nézzük miről is szól tulajdonképpen!
 
Kezdjük az elejéről, a 360 napos bérlethez, rögtön adunk 2 hónapra szóló 12.000 Ft értékű vitamin csomagot , ezzel segítve, hogy legbetegségveszélyesebb első 2 hónapban még ellenállóbb legyen a szervezeted.
A következő lépés, hogy lefoglalod a FogPontnál a fogászati felmérésed idejét, 20.000 Ft értékben, amit mi most díjmentesen biztosítunk. Itt egy fogkő eltávolítással és esetleges fogászati kezeléssel szintén egy új önmagad fog visszamosolyogni rád a tükörben.
Ráadásul, ha még te nyered meg a közel 200.000 Ft értékű fogfehérítést is, akkor egy Hollywoodi sztár mosolya is a tied lehet.
 
De menjünk tovább, tudjuk van pár nap az évben, amikor kisebb az edzéshez a lendületed, sőt lehet el sem indulnál edzeni. Ezért adunk a bérleted mellé 10 db vendég belépőt 60.000 Ft értékben. Használd ezt a nehéz napokon arra, hogy hívd fel a barátod és hívd meg hozzánk egy edzésre.
Ha még nem jön megaz igazi lendület az edzéshez, mire ideértek, akkor használj fel 2 alkalmat a bérlethez kapott kávébérletből, amit barista végzettségű kollégáink a megújult környezetünkben az asztalodnál szervíroznak.
 

Ha van autód, akkor mostantól kiváltságos leszel!
Szinte olyan áron vásárolhatsz autóalkatrészeket a Láng Autónál, mintha Te lennél a szervíz tulajdonosa Időnként a legjobb autókat is szervizbe kell vinni.
Nekem a tavalyi évben 400.000 Ft-ért kellett féktárcsát vásárolnom. Ha lett volna egy Láng Autóalkatrész kártyám 40% kedvezménnyel (Neked lesz, mert minden karácsonyi bérlethez jár), akkor 160.000 Ft-ot spórolhattam volna meg.
Hogy fokozzuk a jövőbeni önmagad boldogságát, gyere el holnap és nézd meg a teraszon a főnyereményt, a Mercedes EQB elektromos autót, ami akár a tied is lehet a következő évre.
 
Tudom, ha ezzel az elektromos autóval jössz, akkor ingyen parkolsz az utcán, viszont ha a sajátoddal jössz, akkor a karácsonyi akciós bérleteinkkel nyugodtan használhatod a belső parkolónkat és a mélygarázst is térítésmentesen.
 
Hogy tetszik az új, nyertes éned?
 
Képzeld el, ha ehhez még hozzátesszük, hogy heti 2-3 alkalommal egy éven keresztül lejársz edzeni, garantált a fittség, a sportosabb önmagad és előfordulhat, hogy 1 év múlva egy új ruhatárra is be kell ruházzál.
Sőt az ismerősök a következő szilveszteri bulin elképedve fogják nézni mekkorát változtál!
Mit szólsz ehhez? Boldog lennél az új önmagaddal?
 
Tudom, most gondolkodtál el, ha ez mind megtörténik, az mennyibe fog kerülni?
Elárulom, havonta ennek annyi a költsége, mint :
- 21 db tojásos McMuffinnak a McDonaldsban,
- 30 liter gázolajnak/benzinnek,
- Egy papírszatyornyi bevásárlásnak a Lidlben,
- 6,6%-a a garantált minimálbérnek,
- 2 főre egy vacsora a közepes étteremben étteremben,
- Kevesebb, mint a Volkswagennél 45 percnyi szervízdíj,
- 13%-a egy 3 napos wellness hétvégének
 
Most már biztos, hogy nem tudsz több kifogást kitalálni, hogy drága megvalósítani az új önmagad, ne halogass tedd meg az első lépést!