Barion Pixel

Az Prestige Fitness and Wellness felajánlása az egészségügyben dolgozók részére

Az Prestige Fitness and Wellness felajánlása az egészségügyben dolgozók részére

Az Prestige Fitness and Wellness felajánlása az egészségügyben dolgozók részére


A tavalyi év áprilisában az Prestige Fitness and Wellness 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet ajánlott fel az egészségügyi dolgozók részére. A 2022-es évben is szeretnénk támogatni őket, az egészségügyi dolgozók munkáját megköszönve, így még 150 bérletet ajánlunk fel, mellyel talán hozzájárulhatunk ahhoz, hogy felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.


Az elmúlt 2 évre visszatekintve, az Prestige Fitness and Wellness valamilyen módon támogatni kívánta az egészségügyben dolgozók kitartó munkáját. Ezért a 2021-es évben fitness termünk felajánlott 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet, az egészségügyben dolgozók részére, akik díjmentesen igénybe vehetik a szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

 

2022-ben is folytatnánk ezt a felajánlást, ezért még 150 darab „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet ajánlunk fel az egészségügyben dolgozók részére, akik ugyanazokkal a kondíciókkal, azaz díjmentesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

 

Tóth Tamás vagyok az Prestige Fitness and Wellness vezetője, pár mondat arról, miért is  támogatjuk az egészségügyi dolgozókat!

Az elmúlt 1 évre visszatekintve szeretném valamilyen módon meghálálni az egészségügyi dolgozók kitartó munkáját, ezért felajánlok 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet, az egészségügyben dolgozók részére, akik díjmentesen igénybevehetik a szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

Amennyiben van egészségügyi dolgozó ismerősöd, barátod, kérlek küldd tovább neki ezt az oldalt!

Lassan visszaáll minden a megszokott kerékvágásba, de mégsem lesz semmi olyan, mint „azelőtt” volt.

Mindnyájunkat értek veszteségek, találkoztunk nem várt nehézségekkel, kihívásokkal.

Én magam is elvesztettem egy családtagomat. Feleségemmel átestünk a betegségen, ráadásul a 9 hónapos lányommal más betegségből eredően 1 hétig be kellett feküdniük a gyermek osztályra áprilisban.

Szűk családunk teljes egészében a „fitnesz iparból” él, így az elmúlt év nem fog az életünk legszebb évei közé tartozni, de mégis szerencsésnek mondom magam.

Szerencsés vagyok és hálás, hogy ezeket a nehéz időket lassan magunk mögött tudhatjuk.

Szerencsés vagyok, mert olyan családtagok, munkatársak és barátok vesznek körbe, akik pozitívan és lelkesen álltak mellettem.

Hálás vagyok, mert személyesen tapasztaltam meg az egészségügyben dolgozók szeretetét, megértését, hozzáértését és kitartását.

Most, hogy lassan újraindulunk és reális esélye van annak, hogy anyagilag is elinduljunk az úton, aminek a végén az eredeti állapotot elérjük, elérkezett az idő arra, hogy mint az Prestige Fitness and Wellness vezetője visszadjak abból a sok jóból, amit az elmúlt hónapokban az orvosoktól, nővérektől, mentősöktől kaptam.

Hálánk jeléül felajánlok 500 db „All Inclusive 30 napos (kombinált+wellness)” bérletet, az egészségügyben dolgozók részére, akik díjmentesen igénybevehetik a szolgáltatásainkat és felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.  

Köszönjük amit értünk tettek és értünk tesznek minden nap!

Amennyiben nem egészségügyi dolgozóként olvasod ezt az oldalt, kérjük oszd meg, hátha tudsz segíteni abban, hogy valaki felhasználhassa a lehetőséget.

Tóth Tamás
ügyvezető-tulajdonos

 

Fontos információk:
Mit kell tenni, hogy felhasználhass egyet az 500 bérlet közül?

A 4.000.000 beoltottig, csak versenyengedéllyel tudod igénybe venni a bérletet, azt követően pedig védettségi igazolással is.

A következő egyikével tudod igényelni a bérletet a recepción:

- Töltsd le ezt a nyomtatványt, töltesd ki a munkahelyeden és gyere el az Prestige Fitness and Wellness-ba.

- Ha van Magyar Orvosi Kamara igazolványod, akkor akár azzal is igazolhatod jogosultságodat,

- Mentősként az igazoláshoz elfogadjuk, ha egyenruhában érkezel.

Mindhárom esetben szükség van a Személyi igazolvány bemutatására és amíg kötelező a Védettségi igazolvány bemutatására is.
A bérletet nem lehet lefoglalni, azt az érkezési sorrendben adjuk ki.