Barion Pixel

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid, vagy lepd meg magadat a Carbona Ajándékutalványok egyikével!

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid, vagy lepd meg magadat a Carbona Ajándékutalványok egyikével!

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid, vagy lepd meg magadat a Carbona Ajándékutalványok egyikével!Carbona ajándékutalványok 20% kedvezménnyel kizárólag az Prestige Fitness and Wellness vendégei számára!

Ajándékozd meg szeretteid, ismerőseid, vagy lepd meg magadat a Carbona Ajándékutalványok egyikével! Szuper meglepetés bármely ünnepre, de akár egy őszi kényezetető pihenésre is beválthatod!

A Carbona különleges ajánlatának keretében 2021. szeptember 6-19. között 20% kedvezményt biztosít Ajándékutalványainak árából.

Ne hagyd ki ezt a különleges ajánlatot! Válogass a különféle, 1 évig felhasználható Carbona utalványok közül!

 

Az Ajándékutalványokat  ITT tudod megnézni.

 

Az ajándékutalvány megvásárlásához írj e-mailt a hotel@carbona.hu e-mail címre vagy hívd a +36 83 501 500-as telefonszámot. A kedvezmény igénybevételéhez hivatkozz az Prestige Fitness and Wellness promókódra.

 


A kedvezmény nem vonatkozik a következő utalványokra: Értékutalvány, Wellness brunch, Wellness brunch termálfürdőhasználattal.

Az ajánlat kizárólag e-mailben vagy telefonon érvényesíthető az Prestige Fitness and Wellness promókóddal, online ajándékutalvány foglalása esetén nem érvényes. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az ajánlat érvényes: 2021. szeptember 6-19. között, kizárólag az Prestige Fitness and Wellness vendégei számára.