Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Domokos Gábor

Csoportos óra oktató

My Move Fitness Akadémia - Csoportos Fitness Instruktor
My Move Fitness Akadémia - Funkcionális Tréner

Ha Változást akarsz, tegyél érte! Merj nagyot álmodni! Ha készen állsz, kezdhetjük!

Gyerekkorom óta sportolok minimális megszakításokkal. Szertornával kezdtem, majd fociztam pár évig. A Futballban nem találtam meg a "csít", ezért más sport után néztem. 14 évesen kezdtem Kick-Boxolni, és majd 25 éven keresztül versenyszerűen űztem is a sportot, és több érmet is szereztem versenyeken. A Kick-Box mellett évekig TRX-eztem és spinningeltem párhuzamosan. A küzdősportban megtanultam, hogy az egyéni teljesítmény sokkal fontosabb, mint egy csapat teljesítménye, mivel minden rendszer csak annyira stabil és erős mint a leggyengébb pontja!

A covid idején elvégeztem a Csoportos Fitness Instruktori iskolát és a Funkcionális tréner képzést is, majd elkezdtem Aero Kick-Box órákat tartani.

Az óráim 5 blokkból állnak. Az alapos és átmozgató bemelegítés, koreografált Kick-Box technikai elemek dinamikus zenére, eszközös vagy saját testsúlyos erősítés, finálé és stretching. 

Nálam alapelv a pontos és hiteles mozgás! Ezért komolyan veszem, hogy mindenki a lehető legjobban végezze a mozdulatokat, ütéseket, rúgásokat. 

Magas intenzitású edzéseim komoly állóképességet fejlesztenek, mikozben a jó hangulat és egymás motiválása alap érték! Ha beállsz mellém Kick-Boxolni, garantálom, hogy több száz kalóriát fogsz elégetni, miközben jól is érzed magad! Várlak szeretettel az Aero Kick-Box óráimon!